Fjellfly med nytt helikopter!

Fjellfly AS har herved fornøyelsen av å informere om at vi i løpet av våren får inn en fabrikkny Airbus H125. Den er under bygging hos Airbus i disse dager. Airbus H125 er omtrent lik den AS350 B3 som vi har i dag. Den har fått nytt navn og litt nyere teknologi på enkelte områder.
I praksis betyr dette at vi dobler kapasiteten på de operasjonsområder vi bruker AS350 B3 til i dag, slik som lasteflyging i forbindelse med hyttebygging, levering av utstyr/materiell eller flyging av personell i kraftbransjen, reintelling eller flyging av jegere/kjøtt inne på Hardangervidda i forbindelse med reinsdyrjakta.

Vi er opptatt av å levere når vi lover. Når vi nå starter sesongen med tre helikoptre er vi bedre utrustet for lange dager. Som følge av ny base på Kjevik i fjor, har vi også større dekningsgrad rent geografisk.
Vi har ikke som mål å bli størst, men vi jobber for å bli best på de operasjoner vi driver med. Med «best» mener vi at vi tenker sikkerhet og HMS før, under og etter oppdraget, at vi har høy kvalitet på produktet vi leverer, samt at vi har god oppfølging og service for deg som kunde.

Vi går inn i 2018 med pågangsmot og ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til Fjellfly AS!